Menü
Sepetiniz

Ortopedik Ürünler RSS Feed

19 Kas Sponge – Sünger Boyunluk Ne İçin ve Hangi Durumlarda Kullanılır?
0 8441
Sponge veya sünger boyunluk, en çok kullanılan medikal ekipmanlar arasında yer alır. Genellikle otomobil kazalarında yaralanan kişilerin boyunlarında sık sık görmeye alışkın olduğumuz bu tür sünger boyunlukların kullanım alanı geniştir. Medikal boyunluk olarak da adlandırılan bu tıbbi ekipmanlar acil durumlarda önemli görevler üstlenir. Sponge – sü..
18 Kas Koltuk değneği, Baston ve Yürüteç Nasıl Kullanılır? Nelere Dikkat Edilmeli?
0 6803
Koltuk değneği, baston ve yürüteç ekipmanları, özellikle fiziksel yaralanmalarda en çok kullanılan medikal destekler arasında yer alır. Koltuk altı değnekler, çeşitli sebeplerden dolayı yaygın bir şekilde kullanılan medikal ekipmanlardandır. Bu yüzden kırık, ameliyat, inme sonucu felç gibi durumlardan dolayı koltuk değneği, baston ve yürüteç kullan..
17 Kas Doğru Diz Koruyucu Dizlik Nasıl Seçilir? Ne Zaman Kullanılır?
0 20245
İdeal diz koruyucu dizlik seçimi, sağlıklı ve kaliteli bir yaşam sürmek isteyen kişiler tarafından önem verilmesi gereken bir konudur. Çünkü insanların günlük yaşamda ve iş hayatlarında en yoğun kullandıkları eklem bölgelerinden biri, diz eklemidir. Birçok sebepten dolayı diz eklemi çeşitli deformasyonlar yaşayıp zarar görebilir. Spor ya da iş yaşa..
16 Kas Ayak Bileği Splinti Nedir? Ne Zaman Kullanılır? Atel ile Yürüyebilir misiniz?
0 7708
Ayak bileği splinti, adından da anlaşılacağı üzere ayak bileğinde meydana gelen sorunlarda kullanılan bir medikal ekipmandır. Kırık, çıkık, çatlama ve buna benzer travma durumlarında ayaktaki tedavi sürecini hızlandırmak amacıyla ayak bileği splinti adı verilen medikal ekipmanlar kullanılabilir. Ayak bileği ateli adı verilen destekle de yürüme işle..
Gösterilen: 1 ile 4 arası, toplam: 4 (1 Sayfa)
Size daha iyi hizmet verebilmek için sitemizde çerezlere yer veriyoruz. Sitemizi kullandığınız sürece Çerez Politikamızı kabul etmektesiniz. Detaylı bilgi için tıklayınız.